2751026370 6949471231, 6947848673 Άκοβα, Άργος
hero image
Facebook
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ | Χωματουργικές Εργασίες Άργος - Κατασκευαστικές Εργασίες Άργος


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρηση μας “ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Άργος, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους χωματουργική και κατασκευαστική εργασία αλλά και να σας εγγυηθεί για το αποτέλεσμα της εργασίας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που σας προσφέρει.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο, η εργοληπτική μας ικανότητα και ο σύγχρονος στόλος μας, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική και κατασκευαστική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.
 
 
 
 
 
 
Εκσκαφές

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εκσκαφή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
Κατεδαφίσεις

Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση κάθε είδους κατεδαφίσεων που απαιτεί την χρήση μηχανικών μέσων.
 
     
 
Ισοπεδώσεις

Είτε πρόκειται για επιφάνειες εδάφους, πάρκινγκ, ή κατασκευές, εμπιστευτείτε μας την ισοπέδωση του χώρου με ακρίβεια και ταχύτητα.
 
     
 
Ασφαλτικά Έργα

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να εκτελέσουμε την κατασκευή, ανακατασκευή και συντήρηση κάθε ασφαλτικού έργου.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 

Παραγωγή & Εμπορία Ασφαλτικού Μίγματος
 

Μπαζώματα & 
Επιχώσεις
 

Διαμορφώσεις
Εξωτ. Χώρων
 

Μεταφορά
Αδρανών Υλικών
 

Μεταφορά
Μηχανημάτων
 

Άνοιγμα
Βόθρων
 

Διανοίξεις
Δρόμων
 

Αντιπλημμυρικά
Έργα
 
 
 
     
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ 
ΑΜΕΣΑ


Διεκπεραιώνουμε κάθε έργο που μας ανατίθεται, είτε από ιδιώτες είτε από δήμους, τεχνικές εταιρείες, έχοντας μεγάλη ποικιλία σε ιδιόκτητα μηχανήματα με πλήρη εξοπλισμό, για όλες τις χρήσεις ακόμη και σε μικρούς χώρους.

Όλα τα μηχανήματα μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία, με έμπειρους χειριστές ενώ κάθε χωματουργική εργασία πραγματοποιείται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
   
     
     
     
    2751026370    6949471231, 6947848673  
     
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί εξυπηρετώντας άμεσα το Άργος, όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.