2751026370 6949471231, 6947848673 Άκοβα, Άργος
Facebook
 
 
 
 
     
     
  ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Χωματουργικές Εργασίες Άργος - Κατασκευαστικές Εργασίες Άργος


Η επιχείρηση μας “ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Άργος, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες καθώς και στην υλοποίηση κατασκευαστικών εργασιών, παρέχοντας εξατομικευμένες και σύγχρονες λύσεις για κάθε σχετική εργασία.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 και πλέον χρόνια, οι ιδρυτές της επιχείρησής μας, Ασήμης Β. Ευάγγελος και Ασήμης Β. Γεώργιος και το εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να υλοποιήσουν...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρηση μας, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους χωματουργική και κατασκευαστική εργασία αλλά και να σας εγγυηθεί για το αποτέλεσμα της εργασίας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που σας προσφέρει...

 
 
 
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα το Άργος, όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Χάρη στον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε και τους έμπειρους χειριστές μας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ποιοτικά σε κάθε σχετική εργασία.
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση.
 
     
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε χωματουργική και κατασκευαστική εργασία σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ