2751026370 6949471231, 6947848673 Άκοβα, Άργος
Facebook
 
 
 
   
     
     
  ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Χωματουργικές Εργασίες Άργος - Κατασκευαστικές Εργασίες Άργος


Η επιχείρηση μας “ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Άργος, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες καθώς και στην υλοποίηση κατασκευαστικών εργασιών, παρέχοντας εξατομικευμένες και σύγχρονες λύσεις για κάθε σχετική εργασία.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 και πλέον χρόνια, οι ιδρυτές της επιχείρησής μας, Ασήμης Β. Ευάγγελος και Ασήμης Β. Γεώργιος και το εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να υλοποιήσουν οποιαδήποτε χωματουργική και κατασκευαστική εργασία επιθυμείτε στο Άργος, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξειδικευμένους χειριστές και έμπειρα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας καθώς και παντός είδους κατασκευαστικές εργασίες όπως διανοίξεις δρόμων, αντιπλημμυρικά έργα κ.α.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
 
 

Σύγχρονος

ΣΤΟΛΟΣ
 

Εξειδικευμένο

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 

Μακροχρόνια

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 

Άμεση

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 

Τήρηση

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
 

Οικονομικές

ΤΙΜΕΣ
 
 
 
     
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και την άριστη συνεργασία μας με κάθε πελάτη, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
   
     
     
     
    2751026370    6949471231, 6947848673  
     
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί εξυπηρετώντας άμεσα το Άργος, όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.